barnogunge/babysang-2.jpg

Babysang i Borge kirke på torsdager

Publisert: 05/10-2016 av Solveig Utvik

Velkommen med baby torsdag 13.oktober kl 13

Babysang er et treffsted for foreldre med baby. Vi har en halvtimes sang og musikk-stund  der vi synger tradisjonelle barnesanger, tradisjonelle "søndagsskole-sanger" og nyere sanger som passer for babysang. Det handler om trygghet, kontakt mellom forelder og barn, rytme og stemningen i musikken. Om den voksne ikke føler seg bekvem med sang, kom likevel. Syng med den stemmen du har, eller la det være, og la babyen oppleve sang-stunden.

Det er anledning til å bli igjen å drikke kaffe/te og spise vafler etterpå. Vi bruker menighetssalen eller peisestua i Borge kirke.

Mer info og påmelding (kun for å ha en formening om ca hvor mange som kommer) til Borge kirkekontor tlf 40449955 eller diakon på 99417107. Datoer for babysang videre vil stå under arrangement på høyresiden på www.vestvagoy.kirken.no.

Velkommen!