Busstur

Publisert: 06/10-2016 av Kjersti Konsmo

Torsdag 22 september gikk den årlige bussturen til i regi av øyas diakoner av stabelen.

Det var 50 forventningsfulle deltakere som fikk en særdeles flott tur i nydelig høstvær Første stopp var rasteplassen ved Sildpollnes kapell, her satt de fleste ute og koste seg med rundstykker og kaffe. Videre kjørte vi rundt yttersida av Hadseløya før vi ble møtt av diakon Ingrid Bergquist i Hadsel kirke, hun holdt andakt for oss og fortalte om kirka. Neste stopp var hurtigrutemuseèt på Stokmarknes før middagen på Vesterålen kysthotell. Det var 50 mette og fornøyde passasjerer som ble kjørt tilbake til hjemlige trakter mens allsangen runget i bussen. Vi sender en særskilt takk til vår fantastiske sjåfør Bernt Winstad. Har var ikke bare en dyktig sjøfør, men også historieforteller, muntrasjonsråd, (nå venter vi bare på første hopp med rullator på Svolværgeita) servitør under lunsjen og hjelpemann for dem med behov for en ekstra arm å støtte seg til!

Busstur

Busstur 2016